Anden gang skal være lykkens gang

Martin Dybdahl AndersenMartin Dybdahl Andersen er 28 år, bor i Gram og stiller op til kommunalvalget for Socialdemokratiet i Skanderborg Kommune.

Det er anden gang, Martin stiller op som kandidat. Resultatet sidste gang gav ikke en plads i byrådet i Skanderborg, men denne gang skal den være der, håber han.

- Unge, mennesker med handicap og ældre – det er nogle af de grupper, jeg har fokus på. Vi skal have en by, der giver muligheder for unge, så de bliver i Skanderborg, også når de er færdige med gymnasiet, og det skal blandt andet ske ved at sørge for, at der er boliger til dem, fremhæver Martin.

Blandt hans mærkesager er det samtidig at sikre, at ældre får bedre adgang til de hjælpemidler, de har behov for. Det er et område, han som kørestolsbruger naturligvis ved ret meget om, og som han vil sætte sit politiske fokus på. Og han ved, hvad han taler om, for han har mange års erfaring i politik. Både som medlem af ungdomsafdelingen i Socialdemokratiet, og som aktiv i sin nuværende
kreds.

Interessen startede allerede hjemme hos morfaren, der var god til at sætte gang i diskussionerne, og som altid var frisk på at diskutere andre holdninger og værdier end sine egne. Han har taget meget med fra sin morfars diskussionslyst, så når vi skal sætte X’et næste gang, så står Martin på listen. I hvert fald i Skanderborg Kommune. Og spørger man Martin, hvorfor man skal stemme på ham, lyder svaret:

- Jeg kender politik og har erfaringen, jeg er ung og så er jeg dynamisk. Om det er nok til at skaffe Martin en plads i byrådet, vil tiden vise.

Sidst opdateret:
Gå til top Top