Aktiv foreningsmand er spidskandidat til kommunalvalget

Benjamin Strand Andersen.- Jeg har svært ved at sige nej, forklarer 28-årige Benjamin Strand Andersen om sine fem kassererposter i foreningslivet på Fanø - og det er ud over hans fleksjob i Fanø Boldklub, som han har haft i syv år. Det er en lokal kending, der nu er opstillet som spidskandidat for Alternativet på Fanø. Benjamin har cerebral parese og altid haft interesse for politik, som ung var han med til at optage byrådsmøder for TV-Fanø.

- Jeg har i en del år, set ting der kunne gøres bedre, og derfor stiller jeg op. I Alternativet er der plads til de værdier, jeg har, og plads til, at alle skal være med – der skal være plads til at være den, man er, siger Benjamin, der ved, hvordan det er at leve med et handicap, og hvad der burde være bedre.

- Jeg kan ikke bare læne mig tilbage, for man skal være aktiv, hvis man vil forandre noget.

Benjamin har fokus på grøn omstilling, på den demokratiske samtale, at fremme naturforståelsen og vil generelt gerne skabe et bedre samfund i
fællesskab.

- Jeg kan bidrage med et stort kendskab til Fanø, da jeg er vokset op her, og et stort kendskab til kulturlivet. Med min historik vil det være en sejr
at komme ind – også en sejr for mennesker med handicap, og jeg tror på, at jeg kan blive valgt, ellers ville jeg ikke stille op, siger Benjamin.

Sidst opdateret:
Gå til top Top