Oplevelser

Søg om et gavekort til gode oplevelser

CP Danmark udlodder 325 gavekort til gode oplevelser.

Nordsøen OceanariumDer har ikke været meget at glæde sig over i den forløbne lange periode med corona-nedlukning og restriktioner - hverken for CP Danmarks medlemmer eller for oplevelsesindustrien. Men nu er der lyse tider på vej.

Takket være en donation fra staten, som CP Danmark har søgt og fået del i, giver foreningen nu alle med cerebral parese mulighed for at søge om et gavekort på 500 kroner til udvalgte oplevelser. I alt uddeles 325 gavekort á 500 kroner. Har du cerebral parese, har du mulighed for at vælge et gavekort til én af følgende seks danske attraktioner:

- Tivoli, København
- Louisiana Museum, Humlebæk
- Koldinghus
- Den Gamle By i Aarhus
- Randers Regnskov
- Nordsøen Oceanarium, Hirtshals

KoldinghusSådan kommer du i betragtning til et gavekort

Udfyld formularen herunder og klik på 'Send' - er du ikke hjemmevant på nettet, og har du heller ikke mulighed for at få hjælp til det, kan du kontakte CP Danmarks sekretariat, som hjælper dig (mail: cpdanmark@cpdanmark.dk eller telefon 38 88 45 75).

Alle med cerebral parese kan søge. Er du barn eller under værgemål, så skal dit navn stå på ansøgningen. Er der flere end 325 ansøgninger, trækkes der lod blandt alle ansøgere. Alle vil modtage svar omkring 1. december, og gavekort vil blive sendt via mail.

Der kan kun søges én gang, og sidste frist for ansøgning er den 14. november kl. 24.

Vi beder om ansøgers CPR-nummer, da vi i en periode på fem år skal kunne dokumentere overfor SKAT, hvem der har modtaget gavekort. Oplysningerne bruges kun til dette og slettes efterfølgende. Vi passer godt på dine data – læs mere i vores www.cpdanmark.dk/privatlivspolitik/
Jeg bekræfter at ansøger har cerebral parese
Sidst opdateret:
Gå til top Top