Valget nærmer sig: Læs stort tema om kommunal- og regionsvalget
12. oktober 2021

Valget nærmer sig: Læs stort tema om kommunal- og regionsvalget

Den 16. november skal der sættes kryds til kommunal- og regionsvalget, og de valgte politikere får på forskellige måder indflydelse på hverdagen for mennesker med CP. Mød nogle af de personer, der stiller op til valget.

Når du fisker oktober-udgaven af medlemsmagasinet CP INDBLIK ud af postkassen, kan du glæde dig til et stort tema om det kommende kommunal- og regionsvalg. Mød ni kandidater, der har cerebral parese tæt inde på livet og stiller op til valget.

I magasinets leder pointerer landsformand Pia Allerslev, hvor vigtigt det er, at vi deltager i debatten op til valget og gør opmærksom på de udfordringer, mennesker med cerebral parese har:

”Det er ikke ligegyldigt, hvem de (lokalpolitikere, red.) er og hvad de ved, for det er dem, der har fingeren på afstemningsknappen i byrådet. Derfor skal vi som forening gøre vores ypperste for, at de lokale politikere er klædt på, så de kender de udfordringer og vilkår, der gælder for mennesker med cerebral parese og andre funktionsnedsættelser.”

Du kan læse lederen her: Kommunal- og regionsvalget er mindst lige så vigtigt som folketingsvalget

Seje CP’ere

I magasinet kan du også møde tre seje kvinder med CP: I august løb Britt Drud Sørensen over maraton-målstregen i sin frame runner og direkte ind i ’Klub 100 Marathon Danmark’, Astrid Skovbakke, der har cerebral parese og sidder i kørestol, gennemførte det 110 kilometer lange Fjällräven Classic Sverige og Amanda Münster-Swendsen løb fem kilometer i Royal Run i sin Cavalier-gangvogn.

Læs også om de kommende kurser i CP Danmark, hvad der rører sig på den politiske dagsorden – set med CP-briller – og muligheden for at spille CP-fodbold.

Har du ikke allerede fanget den fysiske udgave af magasinet (så er den på vej til dig), kan du finde det digitalt her: CP INDBLIK

Sidst opdateret:
Gå til top Top