Udstillingsaflysning blev kompenseret med en flot bog
30. april 2020

Udstillingsaflysning blev kompenseret med en flot bog

CP Danmarks to københavnske kredse, kreds 1-2 og 3 der dækker København/Frederiksberg og Københavns Omegn, ændrede for nylig en aflysning til noget positivt.

Birte Hagelund.En gruppe af kunstinteresserede medlemmer og deres hjælpere, fra det storkøbenhavnske område, havde kort før påske glædet sig til at besøge den store Hans Scherfig-udstilling på museet Nivågaard i Nordsjælland.

Alt var planlagt til sidste detalje i samarbejde med museet. Men på grund af myndighedernes corona-forbud blev arrangementet desværre aflyst.

For dem, der har oplevet den megen roste udstilling, har det været en fantastisk oplevelse at se de 63 værker af Hans Scherfig, som det er lykkedes museet at samle til den imponerende udstilling.

Og den oplevelse skulle deltagerne, der både talte unge og lidt ældre medlemmer, ikke snydes for, mente turens arrangør, Birte Hagelund.

Som kompensation for oplevelsen besluttede hun derfor i samråd med kredsformand for kreds 3, Connie Petersson, at de i stedet skulle købe det store flotte katalog fra udstillingen og forære dem til de tilmeldte medlemmer. Bogen med udstillingstitlen ’Myter og drømme’ rummer spændende fortællinger om Hans Scherfig og mange af hans karakteristiske junglemotiver.

Udstillingen i bogform

- Når vi ikke fik oplevet udstillingen, så kan medlemmerne nu i stedet nyde motiverne i bogform fra kataloget. Og dem fik vi endda til en meget fin pris, fortæller Birte Hagelund, der straks efter modtagelsen fik sendt dem videre til de 10 deltagere med en lille hilsen fra kredsen.

Den fine kompensationspakke blev modtaget med stor glæde alle steder. To af de tilmeldte deltagere var Peder Stausholm og Claus Kirstein fra Nordhavn, der elsker kunst og kreative udfoldelser.

- Det var virkelig en fin gestus, og noget vi er rigtig glade for, når nu selve besøget og frokosten på Nivågaard glippede, fortæller Peder Stausholm.

Sidst opdateret:
Gå til top Top