Tema med fokus på hjælpere
18. februar 2021

Tema med fokus på hjælpere

Hvordan er det at leve med hjælpere omkring sig, og hvilke udfordringer giver det? CP INDBLIK sætter i februar-udgaven fokus på hjælperordninger og hjælperrollen.

Hvordan er det at have brug for en hjælper 24 timer i døgnet? Og hvordan håndterer man den rolle, som hjælperen skal have?

CP INDBLIK sætter i februar-udgaven fokus på hjælpere og de situationer og udfordringer, det giver. Både personligt for borgeren og administrativt, hvis man er chef for hjælperne.

Magasinets leder handler også om hjælperordninger. Landsformand Pia Allerslev skriver om BPA, der længe har været under pres, men som CP Danmark vil have tilbage på sporet, så mennesker med CP kan leve en selvstændig tilværelse. Du kan læse lederen her.

I CP INDBLIK kan du også læse om nye, digitale sociale aktiviteter og om familiedagen, der holdes sammen med Elsass Fonden.

Frigg Birt Müller har opnået større rideglæde, efter hun skiftede til disciplinen parareining, og en ingeniørstuderende har opfundet et raflebæger, alle kan håndtere. Læs mere om dette i CP INDBLIK.

Sidst opdateret:
Gå til top Top