Stort tema om sport og CP
16. august 2021

Stort tema om sport og CP

De Paralympiske Lege skydes i gang den 24. august, derfor har august-udgaven af CP INDBLIK fokus mennesker med CP, der dyrker sport – både på PL-plan og til hverdag.

CP INDBLIK 4 - 2021I august-udgaven af CP INDBLIK kan du læse landsformand Pia Allerslevs leder om udviklingen af et nyt og moderne Jonstrupvang i et samarbejde mellem CP Danmark, Elsass Fonden, Region Hovedstaden samt bestyrelsen og ledelsen på Jonstrupvang. Pia Allerslev skriver blandt andet:

Det er vigtigt for CP Danmark, at der findes højt specialiserede, højt kvalificerede og fagligt skarpe tilbud til mennesker med cerebral parese, hvor fagligheden går hånd i hånd med det ultimative succeskriterie: at skabe boliger, der kan fungere som et hjem, en base, hvorfra beboerne kan udfolde et selvstændigt liv, uagtet man har et stort og omfattende støttebehov.

Du kan også læse lederen her: Forvent det utænkelige

Magasinet sætter denne gang fokus på sport og CP, da vi nærmer os starten på de Paralympiske Lege i Tokyo. Mød tre sportsudøvere med CP, der skal til PL og dyste, og læs om Britt, der snart runder sit marathon nummer 100 i frame running (tidl. racerunning).

Er I en ny familie med CP, så er der et godt tilbud til jer. Familienetværket er familier med børn med CP, der hjælper hinanden. Læs mere i CP INDBLIK.

Kristian Hegaard var det første medlem af Folketinget i kørestol, læs mere om hans rolle som folketingsmedlem med handicap (bemærk at artiklen og bladet blev trykt i starten af august, inden Kristian Hegaard trak sig fra Folketinget).

Familiedag med fokus på social deltagelse, Den politiske dagsorden, en status på Smart Home-teknologi og en historie fra en fantastisk venskabsweekend i Grenå er også blandt emnerne, du kan nyde i magasinet.

Du finder CP INDBLIK i din postkasse eller her.

Sidst opdateret:
Gå til top Top