Stort tema: CP og efterskole
17. august 2020

Stort tema: CP og efterskole

Overvejer du eller dit barn at tage på efterskole? Læs om fællesskab, udfordringer og CP i det store tema i august-udgaven af CP INDBLIK.

Der kan være mange udfordringer med at få en ung med fysisk funktionsnedsættelse på efterskole, men den største forhindring er ofte forældrene, der bekymrer sig.

Men et år på efterskole kan være en kæmpe oplevelse, der udfordrer de unge, giver dem ben i næsen og mulighed for at opleve et ungdomsliv med mor og far på afstand.

I august-udgaven af CP INDBLIK kan du blandt andre møde Camilla, der tog på efterskole og gik efter et højt svømmeniveau, du kan møde Simon, der rykkede sig, og du kan møde Gustav, der begyndte på en helt nystartet efterskole.

Kan man få støtte til et efterskoleophold? Socialrådgiver Mia Ibæk Touborg har set nærmere på mulighederne – bliv klogere i magasinet.

Sylvesters gamer-univers

Læs også magasinets leder, af landsformand Lone Møller, der går af som formand på landsmødet i september, og mød Sylvester, der har CP og er en vild gamer.

Astrid Siemens Lorenzen, der som den første i Danmark har gennemført en studentereksamen med en øjenstyret talecomputer, kan du også møde, og så kan du få styr på CP Danmarks kurser i efteråret og nyt fra CP Ung.

Du finder CP INDBLIK her.

Sidst opdateret:
Gå til top Top