PL-weekend: Et tilbud du ikke kan sige nej til
10. august 2021

PL-weekend: Et tilbud du ikke kan sige nej til

Det er stadig muligt at tilmelde sig PL-weekenden i Vejen Idrætscenter, hvor 25 deltagere og hjælpere får mulighed for at komme tæt på PL-atleterne – og selv prøve flere idrætsgrene.

Sikke en fantastisk sportssommer. Først var der EM i fodbold, så Tour de France, hvor Jonas Vingegaard var stjernen, og sidst har vi oplevet OL i Tokyo, hvor de danske atleter med stor succes hev 11 medaljer hjem.

Det har været stort – men det var kun opvarmningen. Nu begynder de rigtige lege – de Paralympiske Lege den 24. august. Og det kan du blive en del af.

Takket være gode kontakter og fint tilskud har Mansoor Siddiqi og CP Danmark Storkøbenhavn arrangeret en fantastisk PL-weekend i dagene 27.-29. august i Vejen Idrætscenter. En hel weekend med forskellige sportsaktiviteter, socialt samvær og kontakt med de danske paralympiske deltagere i Tokyo.

Hurtig tilmelding – så er du med

Det bliver sjovt – og det bedste ved det hele er, at der stadig er ledige pladser. Arrangementet er for alle over 16 år med cerebral parese, uanset om du er øvet sportsudøver eller aldrig har dyrket idræt før – og uanset hvor i landet du bor. Der er plads til alle – også til hjælpere.

Hele weekenden, kost og logi inklusiv, koster blot 300 kroner, og har du behov for at have en hjælper med, så er hjælperen gratis.

Hurtig tilmelding er nødvendig – senest den 18. august - på dette link:

https://eu.jotform.com/parasportdanmark/cp-danmark-weekend-PL

Flot program

Der er lavet et spændende program fra fredag kl. 16 til søndag efter frokost, hvor deltagerne får mulighed for at prøve kræfter med bl.a. atletik, elhockey, boccia, powerchair football og Frame Running.

I løbet af weekenden vil der desuden være to oplæg. Det ene står Parasport Danmark for, i det andet fortæller Noa Bak Pedersen - som er forhenværende CP fodboldlandsholdsspiller og nuværende CP-landsholdsløber - hvad parasporten har betydet for ham.

Sidst opdateret:
Gå til top Top