Nye lokale COVID-19-tiltag i Høje-Taastrup Kommune får betydning for CP Danmark
08. september 2020

Nye lokale COVID-19-tiltag i Høje-Taastrup Kommune får betydning for CP Danmark

For at dæmme op for den stigende smittespredning af COVID-19 har sundhedsmyndighederne indført nye lokale tiltag og opfordringer. Det får betydning for CP Danmarks sekretariat.

På baggrund af en ny samlet vurdering af smittesituationen med COVID-19 har sundhedsmyndighederne besluttet at indføre en række tiltag, der skal forebygge en øget smittespredning.

Tiltagene blev meldt ud den 7. september, hvor fokus var på spredningen af COVID-19 i Københavnsområdet og Odense Kommune, hvor situationen er bekymrende.

CP Danmark følger nøje de nye udmeldinger. Da foreningens sekretariat har hjemme i Handicaporganisationernes Hus i Høje-Taastrup Kommune, der er blandt de ramte kommuner, vil foreningen følge de nye opfordringer blandt andet ved, at medarbejderne så vidt muligt arbejder hjemmefra de næste to uger og undgår offentlig transport.

Sekretariatet opretholder alle funktioner, for eksempel er rådgivningen fortsat åben, ligesom vores hovedtelefonnummer besvares som vanligt. Men fysiske møder bliver som udgangspunkt flyttet online eller udskudt.

De midlertidige tiltag gælder til den 22. september, men foreningen følger situationen nøje.

Sidst opdateret:
Gå til top Top