Ny socialrådgiver skal lave opsøgende rådgivning
21. oktober 2020

Ny socialrådgiver skal lave opsøgende rådgivning

For at nå ud til de medlemmer, der er hårdest ramt af coronakrisen, har CP Danmark ansat Line Rohrbeck Jørgensen, der er socialrådgiver, i en projektstilling om opsøgende og udgående rådgivning.

Line Rohrbeck JørgensenMange mennesker med cerebral parese har under coronakrisen følt sig ensomme, har mistet overblikket over eget liv, og mange har oplevet at få frataget den hjælp og kompensation, de er afhængige af for at få en almindelig, aktiv hverdag til at hænge sammen.

For at hjælpe de ramte mennesker har CP Danmark ansat 32-årige Line Rohrbeck Jørgensen, der i en projektstilling indtil den 31. december 2021 skal lave opsøgende og udgående rådgivningsindsats til mennesker med cerebral parese.

Line kommer fra en stilling i distriktspsykiatrien i Frederiksberg Kommune og har tidligere arbejdet på en anbringelsesinstitution i Glostrup – fra begge steder har hun gode erfaringer med mennesker med handicap.

Line har oven i taget en projektlederuddannelse og ser derfor frem til at stå for CP Danmarks nye projekt.

Selve projektet er nu ved at blive planlagt i detaljer, så Line snarest kan tage hul på de konkrete opgaver med at opsøge de medlemmer, der er hårdt ramt.

Sidst opdateret:
Gå til top Top