Læs stort tema om alternativ kommunikation
16. juni 2020

Læs stort tema om alternativ kommunikation

Juni-udgaven af CP INDBLIK er klar, og du kan læse et stort tema om alternativ kommunikation.

CP INDBLIK 3-2020Hvad dækker begrebet ASK over, og hvilke muligheder er der for alternativ kommunikation?

I Juni-udgaven af CP INDBLIK kan du blive meget klogere på alternativ og supplerende kommunikation, der er magasinets tema. Læs blandt andet Bertrams historie, oplev Kristians kommunikative rejse og lær om lavpraktisk kommunikation.

Læs også landsformand Lone Møllers leder ’Vi skal lære af coronakrisen’, og mød Mickey Normann Jensen, der har CP og vil arbejde for at få selvkørende biler, som han mener vil revolutionere mange handicappede menneskers liv.

August Juul Albertsen har været på et fantastisk udvekslingsophold i Japan – læs hans historie og bliv inspireret til selv at hoppe på flyet.

Endelig har socialminister Astrid Krag fremsat et længe ventet lovforslag om overvågning. Vi betragter det dog kun som et skridt på vejen, skriver CP Danmarks direktør, Mogens Wiederholt.

Husker du Mette Mortensen fra DR1s ’Alene i vildmarken’? Hun var sej, og nu er hun turvejleder, når CP Danmark inviterer på weekendturen ’Ude i det fri’ for unge med CP.

Bliv også klogere på hjælpemidler og hjemmehjælp ved ferie i Danmark, og hvordan Friluftsskolen på Amager arbejder med et projekt, der gør undervisningen sjovere og mere målrettet - til gavn for elever med cerebral parese.

Du finder CP INDBLIK her.

Sidst opdateret:
Gå til top Top