Kom til åbent hus på nyt bosted på Lolland
07. november 2017

Kom til åbent hus på nyt bosted på Lolland

Kragenæshus er navnet på et nyt, højskoleinspireret bosted på Lolland med tæt fællesskab og stor aktivitet. Nu kan du komme til åbent hus.

Et ægtepar har ført en vision ud i livet og skabt bostedet Kragenæshus, der er indrettet med egen daghøjskole for unge og voksne med cerebral parese, udviklingshæmning og fysisk og psykisk funktionsnedsættelse i aldersgruppen 16-45 år. De første seks lejligheder til gående beboere er ny-renoverede og klar til indfl ytning. Seks andre lejligheder til kørestolsbrugere forventes færdige i starten af det nye år. Endvidere er der to afl astningspladser i hovedbygningen. Der er således tale om et mindre bosted, hvor der kan skabes et tæt fællesskab.

- Idéen med Kragenæshus er at skabe et ’Efter-Egmont’ for elever, der efter deres højskoleophold vil fortsætte de kreative aktiviteter i mindre omgivelser, men alle andre er naturligvis også velkommen, understreger Kirstine Cecilie Hyllested, der er initiativtager til stedet.

Lørdag den 18. november er der åbent hus mellem klokken 13 og 16, hvor du kan se stedet og høre mere om mulighederne.

Du kan læse en artikel om Kragenæshus i oktober-udgaven af CP Magasinet INDBLIK, hvor du finder artiklen ’Nyt bosted med tæt fællesskab og stor aktivitet’.

Sidst opdateret:
Gå til top Top