Kom på kursus med CP Danmark (1)
19. maj 2020

Kom på kursus med CP Danmark

Nu er det muligt at tilmelde sig efterårets kurser i CP Danmark. Vi har planlagt et alsidigt program, og der er noget for alle.

Mette MortensenHusker du Mette Mortensen, der blev nummer to i sidste års 'Alene i Vildmarken' på DR1? Hun har planlagt en sheltertur til os, for hun vil gerne dele sin glæde ved naturen.

Alle kan deltage, det eneste, du skal medbringe, er lysten til at være ude i naturen i et døgn. Weekenden byder på naturoplevelser, bålhygge og masser af sammenhold. Sæt X den 22-23. august.

Hvordan håndterer man at leve med kroniske smerter? Det kan du lære mere om, når vi holder kursus om smertehåndtering den 24. oktober.

Mange af vores medlemmer blev skuffede, da vi måtte trække corona-kortet og aflyse kurset 'Den stressede hjerne' med hjerneforsker Jesper Mogensen og psykolog Klaus Christensen i foråret.

Heldigvis vender de tilbage til efteråret, når de afholder samme kursus i Aarhus. Og bare rolig, vi har også planlagt et kursus til afholdelse på Sjælland.

Læs mere om alle kurserne her, hvor du også kan tilmelde dig og betale.

Husk, at vi naturligvis følger de officielle corona-retningslinjer, og kurserne gennemføres kun, hvis det kan ske forsvarligt. Hvis kurserne ikke kan gennemføres på grund af corona-situationen, får du naturligvis dine penge tilbage.

Find inspiration til dit næste kursus her: CP Danmarks kurser 

Foto: All-Out

Sidst opdateret:
Gå til top Top