Køb flot billedbog med godt budskab
10. juni 2020

Køb flot billedbog med godt budskab

Der er ting, jeg ikke kan – men så er der alt det andet. Nåede du ikke at købe Allan Hansens fine billedbog, så er der fortsat et lille oplag tilbage.

Allan Hansen.Det er yderst sjældent, at der udgives bøger, hvor hovedpersonen har et handicap.

Men en af disse få udgivelser er billedbogen ’Jeg kan godt!’, der blev udgivet sidste år. Oven i købet af et af CP Danmarks kreative medlemmer.

Han hedder Allan Hansen og er selv født med halvsidig cerebral parese. Han har med stort engagement tegnet, skrevet og rejst penge til trykningen, bl.a. via crowdfunding, og det første år solgte billedbogen pænt til biblioteker, institutioner og private.

Nåede du ikke at få fingre i et eksemplar, så er der stadig et lille oplag af bogen, som sælges via distributionscentralen DBK.

Glade tegninger

Med en glad og hyggelig streg får man i bogen indblik i en række dagligdagssituationer, hvor ingen kan alt, men alle kan noget.

Allan Hansen har studeret dansk på Københavns Universitet, hvor han blev færdig i 2008. Han har altid godt kunne lide at tegne, men ikke mere end så mange andre.

Det var først i 2003, hvor han startede på sit studie, at interessen for alvor tog fart. Han har udviklet en flot og glad streg, der skaber glæde og hygge, hvilket tydelig afspejler sig i bogen.

Kort om bogen:

'Jeg kan godt!' Forfatter Allan Hansen. Udgivelsen er en hardback, garnhæftet billedbog på 26 sider. ISBN: 978-87-90936-12-9. Vejledende udsalgspris: 162,50 kr. Kan købes/bestilles hos landets boghandlere.

Børnebog.

Med inspiration fra sit eget liv er det Allan Hansen, der står bag billedbogen: Jeg kan godt! Bogen er fuld af farvestrålende, flotte illustrationer.

Sidst opdateret:
Gå til top Top