Hjernen i fokus: Kom til fyraftensmøde på Det Kongelige Teater
12. februar 2020

Hjernen i fokus: Kom til fyraftensmøde på Det Kongelige Teater (AFLYST)

Hvordan påvirker musikken hjernen, og hvad betyder forskellige instrumenter for vores hjerneaktivitet? Kom til fyraftensmøde med CP Danmark på Det Kongelige Teater den 12. marts.

OPDATERET: Arrangementet er desværre aflyst pga. regeringens anbefaler vedrørende Corona-virus.

Hvordan påvirker musikken hjernen, og hvad betyder forskellige instrumenter for vores hjerneaktivitet? Det spørgsmål vil hjerneforsker Troels W. Kjær forsøge at besvare, når han i samarbejde med koncertmester Lars Bjørnkær, slagtøjmusiker Mathias Friis-Hansen og harpist Nina Schlemm fra Det Kongelige Kapel taler om hjerne og musik, og der fyres op for sanser og logik.

I løbet af arrangementet bliver der smagsprøver på tre forskellige instrumenter, som hver repræsenterer en følelse. Arrangementet er en del af Hjernen i fokus, som CP Danmark er en del af.

Formålet er at stille skarpt på, hvad vores hjerne betyder for os i vores hverdag, og det vil derfor være muligt at møde flere af organisationerne, bag Hjernen i fokus, efter fyraftensmødet.

Troels W. Kjær er kendt som en af landets førende hjerneforskere,  og han er ofte benyttet som ekspert, foredragsholder og i diverse tv-programmer.

Det er gratis at deltage, men kom i god tid, hvis du vil være sikker på at få en plads. Arrangementet holdes den 12. marts 2020 - læs mere om tid og sted: kglteater.dk/

Foto: Egon Gade

Sidst opdateret:
Gå til top Top