Har du en god idé til et kursus i CP Danmark?
17. februar 2021

Har du en god idé til et kursus i CP Danmark?

Er der et emne eller område omkring cerebral parese, du savner et kursus om, så vil vi meget gerne have forslag til nye kurser.

Vi arbejder på højtryk for at udvikle nye kurser og hører derfor meget gerne fra dig, hvis du har en god idé. Det kan være et kursus, du savner, et gammelt kursus vi udbød for længe siden, eller noget du gerne ville have været til, men måtte opgive da tiden løb fra dig.

CP Danmark laver kurser for alle medlemmer. Både mennesker med cerebral parese og deres familier, børn, bedsteforældre, søskende, forældre og alle andre, der har en interesse i mennesket bag diagnosen.

Gennem årene har vi haft søskendekurser, teenageweekender, madkurser, kurser om smertehåndtering, fokus på overgangen mellem det 17. og 18. år, om skolestart og en masse om kognition, udredning og familieliv. Men er der noget, vi mangler?

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har en idé til et emne eller område, du gerne vil have, vi tager op. Vi kan ikke love, at vi ender med at gå videre med din idé, men det er helt sikkert, at vi prøver at imødekomme ønsker, hvis det overhovedet er muligt.

Skriv til kursuskonsulent Trine Kamp Larsen på tkl@cpdanmark.dk

På forhånd mange tak!

Sidst opdateret:
Gå til top Top