Gensyn med fællesskabet
01. september 2020

Gensyn med fællesskabet

Der var stor opbakning til sejlturen med Mågen på Silkeborgsøerne, hvor 72 deltagere fra CP Danmark fik en dejlig dag i hinandens selskab.

Kredstur på Silkeborgsøerne.Efter en lang periode, hvor coronavirus har lagt en alvorlig dæmper på de udadvendte aktiviteter, var det for mange nærmest befriende at deltage i weekendens sejltur på Silkeborgsøerne.

En tur med skibet Mågen, der åbnede sluserne for masser af frisk luft og et gensyn med fællesskabet.

Med kredsformand Asger Laustsen som en energisk turarrangør samlede aktiviteten ikke færre end 72 deltagere fra CP Danmarks kredse på Fyn, Midtjylland, Østjylland og Nordøstjylland, og at dømme efter tilbagemeldingerne fik alle en rigtig god dag.

Da en halv snes af deltagerne var kørestolsbrugere, var der tale om ’fuldt hus’ på det handicaptilgængelige skib, der stævnede ud fra havnen i Silkeborg ved godt 11-tiden, efter at gæsterne var blevet grundig afsprittet.

Frokost og udsigt blev nydt

Heldigvis var vejret – trods skyer på himlen – lunt og behageligt, så deltagerne fik en fantastisk sejltur ud af Silkeborg. Kredstur på Silkeborgsøerne.Efter knap en times sejlads var første stop Sejs, hvor en herlig frisklavet frokost blev bragt ombord. Derefter fortsatte sejlturen, mens frokosten og det flotte panoramalandskab blev nydt i fulde drag.

Næste stop var Himmelbjerget, hvor de hurtige kunne nå en tur på toppen og nyde udsigten. Efter en lille puster gik turen hjemad, og her blev deltagerne forkælet med kaffe, te og vand med fine kager. Så helt fortjent har bestyrelsen kun fået ros for planlægningen.

Arrangementet var støttet af puljemidler fra Danske Handicaporganisationers indsats mod ensomhed og med 72 deltagere, der alle havde en rigtig dejlig dag, var der fuld valuta for pengene.

Sidst opdateret:
Gå til top Top