Første vaccination på Jonstrupvang
19. januar 2021

Første vaccination på Jonstrupvang

Der har længe været tvivl om, hvorvidt beboere på bosteder også var inkluderet i den første vaccinationsbølge. Det har CP Danmark kæmpet for, og i lørdags nåede vaccinen frem til Jonstrupvang i Værløse.

JonstrupvangEfter et langt forløb, hvor besøgsrestriktioner, lukkede aktiviteter og frygten for at blive smittet med corona har været en fast og bekymrende del af dagligdagen, var glæden stor, da samtlige beboere på Jonstrupvang i Værløse fik den første vaccinationsindsprøjtning.

Det skete i lørdags den 16. januar. Med mindre end et døgns varsel fik Jonstrupvang muligheden for at få besøg af et vaccinationsteam lørdag formiddag. Og det sagde de ikke nej til. Men det betød samtidig, at ekstra medarbejdere og ledere måtte kaldes ind, så alle beboerne kunne være klar til vaccination klokken 9.

- Vi havde på forhånd planlagt til mindste detalje, hvordan aktiviteterne skulle forløbe, og dagen gik super godt, fortæller forstander Kim Frederiksen.

- De to vaccineblandere og de to læger kunne deres job, og deres gode humør betød, at alt forløb uden problemer. Vi fik vaccineret alle beboere og 22 medarbejdere på halvanden time, resten af medarbejderne forventer vi bliver vaccineret inden for en måned.

Den vigtige anden vaccination vil helt efter planen blive udført om 3-6 uger. Den endelige dato er endnu ikke fastlagt.

Sidst opdateret:
Gå til top Top