Få en aktivitetsdag i det grønne køkken og mad-fotografiets verden
22. juni 2021

Få en aktivitetsdag i det grønne køkken og mad-fotografiets verden

Unge med CP inviteres til en gratis mesterlære-oplevelse i det grønne køkken med mindful madlavning, foodstyling og fotografering.

MadCatherine Daverne, kogebogsforfatter, kok og forskningsunderviser i meditation og mindfulness, og mode- og portrætfotograf Helle Moos inviterer unge med CP i alderen 15-36 år på en mesterlæreoplevelse i det grønne køkken og mad-fotografiets verden.

Det bliver en aktivitetsdag med nye smagsoplevelser, tricks til madfotografering og tid til at dyrke fællesskabet og måske få nye venskaber.

Deltagerne mødes i fotostudiet med indrettet køkken, hvor du vil blive sat sammen med andre deltagere i små grupper. Hver gruppe kreerer en lækker, simpel vegetarisk ret til en fælles middag, som vi spiser sammen, inden dagen afsluttes.

Catherine vil introducere dig til grundsmage, kostsammensætning og basal viden om grønne måltider som en vej til klima-klog kost og sundhed.

Helle vil vise dig, hvordan du med simple tricks kan lave billeder med din mobiltelefon, så maden kommer til at fremstå "instagram-lækkert”. Hvem ved - måske bliver du inspireret til at starte din egen mad blog ;-)

Aktivitetsdagen er sponsoreret af Elsass Fonden og er gratis, du skal blot medbringe dit gode humør, snakketøj og mobiltelefon.

Catherine og Helle ser frem til at tilbringe en dag sammen med dig og vil gøre deres bedste for, at du får en rigtig dejlig dag med gode smagsoplevelser, hygge i selskab med andre og beriget med gode mad-foto-fif.

Tilmelding

Aktivitetsdagen er den 4. juli klokken 10 - 15 på Skudehavnsvej 36D, 2150 Nordhavn, København.

Der er plads til 8-10 personer, og toiletforholdene er desværre ikke kørestolsvenlige.

Tilmelding efter først til mølle-princippet - så skynd dig at tilmelde dig på: moos.photo@mail.dk

Mad og foto

Sidst opdateret:
Gå til top Top