Det Lille CoronaKor besøgte Jonstrupvang
14. maj 2020

Det Lille Coronakor besøgte Jonstrupvang

Med deres fantastiske flotte stemmer har det lille CoronaKor i den seneste uge glædet mange beboere på en række bosteder i det storkøbenhavnske område.

CoronaKorTorsdag formiddag var koret på besøg udenfor Jonstrupvang-Bebyggelsen i Værløse, hvor en række af stedets beboere og personale lyttede med.

Mange af tilhørerne gav udtryk for, at det var en flot oplevelse og noget, der var med til at peppe hverdagen op i en tid, hvor coronapandemien har sat store begrænsninger.

Og netop beboere på bosteder har været ekstra isoleret på grund af de restriktive besøgsforbud, som dog nu ser ud til at lette en smule.

Det Lille CoronaKor består af tre tidligere medlemmer af DR’s Pigekor: Esther Fuglø, Ida Nicoline Pedersen og Anne-Kathrine Pedersen.

Deres repertoire består af smukke, danske sange, som er velkendt af de fleste - og som tydeligvis vakte genklang hos publikum.

Det er Lavuk Entertainment, der har sat de otte koncerter i scene, godt støttet af Velliv Foreningens Akutpulje. Alle koncerter foregår naturligvis udendørs, som myndighederne foreskriver.

Efter koncerten på Jonstrupvang fortsatte koret til bostedet på Kirkeleddet i Græsted, hvor der også bor flere med cerebral parese, og i morgen (den 15. maj) er der planlagt koncerter på Mozarts Plads klokken 13.30, inden den lille turné slutter i Valbyholm klokken 15.30.

Udover selve de fysiske koncerter, som er blevet nydt på afstand fra haver, altaner, åbne vinduer og døre, så bliver koncerterne også livestreamet fra Lavuk Entertainments Facebook-side: www.facebook.com/lavukentertainment - så også pårørende og andre interesserede kan følge med hjemme fra stuerne.

Kort om

Lavuk Entertainment er et københavnerbaseret eventbureau, som er en oplevelses-arbejdsplads for medarbejdere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

CoronaKor.

Det Lille CoronaKor består af tre tidligere medlemmer af DR’s Pigekor - Esther Fuglø, Ida Nicoline Pedersen og Anne-Kathrine Pedersen.

Sidst opdateret:
Gå til top Top