Deltag i stor undersøgelse om tilgængeligheden på Folkemødet
27. april 2020

Deltag i stor undersøgelse om tilgængeligheden på Folkemødet

Hvad skal der til for at forbedre tilgængeligheden på Folkemødet på Bornholm? Du kan komme med gode idéer og holdninger, uanset om du har deltaget på Folkemødet eller ej.

En arbejdsgruppe, bestående af repræsentanter fra Folkemødet, Danske Handicaporganisationer (DH) og CBS, har sat tilgængelighed og inklusion på dagsordenen for at skabe bedre tilgængelighed på Folkemødet allerede i 2021.

Der er mange udfordringer, og for at afdække dem er der igangsat en stor undersøgelse, der skal gøre deltagelsen mere inkluderende for mennesker med bevægehandicap, synsbesvær og/eller hørehæmning.

Alle er velkomne til at deltage i undersøgelsen. Det er således ikke et krav, at man selv har deltaget på Folkemødet, men har man det, giver det naturligvis nogle gode erfaringer. Arbejdsgruppen hører også meget gerne fra folk, der har overvejet at deltage på Folkemødet, men af den ene eller anden årsag har fravalgt det.

For arbejdsgruppen har det været vigtigt, at undersøgelsen kan besvares skriftligt og uden nogen personlig kontakt. Derfor finder du spørgsmålene elektronisk her.

Hvis du har lyst til at uddybe dine tanker og holdninger ved et telefonmøde, så er du også meget velkommen til det.

Kontakt Ninna Thuris på mail: nith20ab@student.cbs.dk eller på telefon 26 36 05 56 - så vender hun tilbage hurtigst muligt. Du er meget velkommen til at skrive, hvornår du bedst kan træffes.

Arbejdsgruppen sikrer datasikkerhed og fuld anonymitet, og i forhold til datasikkerheden bruges besvarelserne udelukkende kun til dette projekt.

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Sidst opdateret:
Gå til top Top