CP Danmark vil sælge feriehuset på Samsø
15. december 2021

CP Danmark vil sælge feriehuset på Samsø

CP Danmarks hovedbestyrelse har besluttet at sælge foreningens feriehus på Samsø. Det vil frigive midler, som mange flere medlemmer vil få gavn af.

Stigende udgifter til drift og vedligeholdelse af CP Danmarks feriehus på Samsø betyder, at foreningens hovedbestyrelse har besluttet at sælge huset. Det vil frigive midler, som mange flere medlemmer vil få gavn af.

- Vi er helt opmærksomme på, at der er medlemmer, som har haft rigtig stor glæde af feriehuset og derfor også vil være kede af beslutningen om at sælge. Det er hovedbestyrelsen også, men de økonomiske realiteter tilsiger, at de midler, der er bundet i feriehuset, kan anvendes bedre og til formål, der kommer flere medlemmer til gode i foreningen, siger landsformand Pia Allerslev og tilføjer:

- Vi vil nu arbejde på at indgå en række aftaler, så foreningens medlemmer kan holde ferie med rabat, og faktisk er den første aftale allerede i hus med Dronningens Ferieby, der giver vores medlemmer rabat på leje af ferieboliger.

Udlejning frem til 1. juli

Feriehuset på Samsø vil blive forsøgt solgt fra den 4. juli 2022, derfor kan foreningens medlemmer stadig nyde godt af huset i første halvår af 2022, og medlemmer, der allerede har booket en uge inden 1. juli, vil naturligvis ikke blive berørt af salget. Ledige uger frem til denne dato kan fortsat bookes og kan ses her: www.cpdanmark.dk/feriehus

 

 

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top