CP Danmark tilbyder en lang række sociale og digitale aktiviteter
03. marts 2021

CP Danmark tilbyder en lang række sociale og digitale aktiviteter

Mange mennesker med cerebral parese er ramt af nedlukning, derfor står CP Danmark bag en række nye sociale og digitale aktiviteter – vil du være med?

Madklub, motionscykelklub, fredagshygge og politisk temaaften er bare nogle af de mange aktiviteter, som CP Danmark åbner op for i den kommende tid.

Aktiviteterne, der alle foregår via Zoom, er skabt som en del af et projekt om en opsøgende og udgående indsats, som foreningen har fået midler til af Danske Handicaporganisationer, der har fokus på at bekæmpe ensomhed og få flere med i fællesskaber.

De mange spændende initiativer er skabt i samarbejde med en række frivillige, der selv har CP, og alle aktiviteter er med afsæt i konkrete henvendelser og ønsker fra de frivillige.

Nogle af aktiviteterne appellerer til, at man mødes månedligt og bliver en del af et meningsfuldt fællesskab, andre aktiviteter er engangs-aktiviteter, som har til formål at samle folk om en oplevelse eller om et tema.

Andre aktiviteter har til formål at aftabuisere og inspirere til handling, glæde og håb i denne corona-tid. Man behøver ikke være medlem af CP Danmark for at deltage, og det er gratis og helt uforpligtende.

Snak om ensomhed

Det hele begynder med ’Panelet’ tirsdag den 9. marts, hvor foreningens psykolog Klaus Christensen og fem paneldeltagere med CP er inviteret ind som paneldeltagere for at tale om ensomhed. Som deltager kan du bidrage til snakken eller vælge bare at lytte/se med.

Du kan læse mere om ’Panelet’ og se alle de andre aktiviteter her: Aktivitetsprogram

Vil du deltage i en aktivitet – eller har du spørgsmål – så kontakt projektleder Line Jørgensen: lrj@cpdanmark.dk

Kender du ikke Zoom, er du velkommen til at skrive det i mailen, så hjælper Line dig trygt igennem processen.

Synes du der mangler noget for dig? Så send dit forslag til Line Jørgensen lrj@cpdanmark.dk

Sidst opdateret:
Gå til top Top