CP Danmark søger nye værter til de kommende sæsoner af CP-TV
24. november 2020

CP Danmark søger nye værter til de kommende sæsoner af CP-TV

Er du den nye vært for CP-TV? CP Danmark afholder til foråret 2021 en række workshops i TV- og medieproduktion for et nyt talenthold, hvor de nye værter for CP-TV skal findes.

Af Martin Merrild og Malthe Sandbye, Enactlab S/I

Har du lyst til at være den nye frontfigur for CP-TV og være med til at præge den politiske dagsorden ved at sætte fokus cerebral parese og andre handicap? Vil du være med til at ændre vanetænkningen om personer med handicap? Og interesserer du dig for medier og kommunikation?

Så har du nu en unik mulighed for at blive den nye vært på CP-TV som en del af CP Danmarks nye, frivillige talenthold, der starter op i foråret 2021. Her vil du kunne stifte bekendtskab med de tekniske elementer af TV– og medieproduktioner, inden for eksempelvis videoklipning, redigering og tilrettelæggelse.

Du vil også stifte bekendtskab med andre elementer indenfor forskellige genrer som reportager og interviews, samt hvordan man er vært - og hvad det egentlig betyder at være vært på et TV-program.

Du vil blive undervist i TV- og medieproduktion gennem workshops, hvor du får kompetent feedback og sparring undervejs.

Til workshops’ene lærer du blandt andet, hvordan man producerer og tilrettelægger et spændende TV-program, hvordan du livestreamer et samlet TV-program, samt hvordan man filmer en reportage og klipper og redigerer videoer - både på lyd- og billedsiden.

Jacob Nossell

Du bliver også undervist i værtsrollen, der står centralt i alle TV-programmer. Her får du får undervisning i faciliteringen af programmet både før, under og efter udsendelsen, samt indblik i interviewteknikker, som du kan bruge under programmets interviews.

Målet er at udvikle dine kompetencer og dig, så du kan være med til at drive og videreudvikle CP-TV på sigt, da der i slutningen af foråret 2021 vil være en overlevering fra det nuværende CP-TV hold til de nye CP-TV aspiranter og CP Danmark, der fremadrettet skal drive og føre CP-TV til nye højder.

I løbet af foråret vil du indgå som en del af CP-TVs redaktion, hvor du vil prøve kræfter med produktionen af CP-TV sammen med vores nuværende vært Jacob Nossell og de øvrige redaktionsmedlemmer. Dette skal være med til at sikre, at overgangen fra den nuværende redaktion til talentholdets kommende redaktion bliver så gnidningsfri som muligt.

Så drømmer du om at være den nye vært på CP-TV, og være med til at sætte cerebral parese og andre handicap på dagsordenen, skal du ikke tøve med at skrive til os på cp-tv@cpdanmark.dk og skriv 'Talenthold 2021' i emnefeltet. Bemærk at det er på frivillig basis. Der er deadline den 15. januar 2021.

Her skal du også skrive en kort begrundelse, hvorfor du gerne vil med på talentholdet. Du må også gerne sende en video til os med din begrundelse. Kurset afholdes af CP Danmark i samarbejde med Enactlab S/I og Great Minority Media i foråret 2021. 

Faktaboks:

CP-TV er et ugentligt TV-koncept, der bliver sendt hver torsdag via Facebook live. CP-TV er udviklet af CP Danmark, Enactlab S/I og Great Minority Media, som et modsvar til den isolation og ensomhed mange af CP Danmarks medlemmer oplevede og stadigvæk oplever i kraft af Covid-19 pandemien.

En helt afgørende del af CP-TV-konceptet er, at både producenter, vært og de fleste deltagere selv er personer med cerebral parese. CP-TV er dermed TV for, af og med mennesker med handicap. 

Du kan se alle udgaver af CP-TV her YouTube

Sidst opdateret:
Gå til top Top