CP Danmark fortsætter med CP-TV
01. september 2020

CP Danmark fortsætter med CP-TV

CP-TV blev sendt i maj og juni under coronakrisen og skabte indhold og sammenhold for mennesker med cerebral parese. Nu fortsætter konceptet i resten af 2020 og 2021 - første udsendelse er den 3. september - og vil blive videreudviklet.

Under coronakrisen startede CP Danmark det interaktive tv-koncept CP-TV, der via Facebook skabte indhold og sammenhold for mennesker med cerebral parese med programmer om kærlighed, STU, handicapaktivisme, teknologi, pårørende, uddannelse m.fl.

Takket være midler fra Danske Handicaporganisationers pulje til indsats mod ensomhed fortsætter CP-TV i resten af 2020 og 2021, hvor konceptet bliver videreudviklet.

I den første fase af CP-TV har vi fundet ud af, hvor stor værdi det giver, at vi kan møde mennesker med cerebral parese og andre handicap på den anden side af skærmene. Vel og mærke interaktivt, sådan at seerne får en aktiv og medskabende rolle i CP-TV. Derved kan vi også informere om udviklingen og konsekvenserne af corona på en ny og levende måde frem mod 2021.

På længere sigt er det målet, at CP-TV skal udvikles med et fast korps af værter med CP og andre handicaps, der kan drive CP-TV fremadrettet.

CP-TV starter op igen torsdag den 3. september og kan ses live på CP Danmarks Facebook-side og efterfølgende på Facebook-siden og CP Danmarks YouTube-kanal samt andre handicaprelaterede sider.

Følg med torsdag klokken 11 på Facebook

Sidst opdateret:
Gå til top Top