CP Danmark: Det nye navn har et års fødselsdag
03. marts 2020

CP Danmark: Det nye navn har et års fødselsdag

Den 1. marts var det et år siden, foreningen skiftede navn til ’CP Danmark - Landsforeningen for cerebral parese’ - og der er taget godt imod det nye navn.

På foreningens landsmøde i 2018 besluttede flertallet at skifte navn til CP Danmark – Landsforeningen for cerebral parese. En ændring der trådte i kraft den 1. marts 2019.

Navnet var nyt, men målet det samme – at være et stærkt fællesskab, der arbejder for at forbedre forholdene og livskvaliteten for mennesker med cerebral parese og deres familier.

- Tillykke til alle i CP Danmark. Søndag den 1. marts fejrede foreningen ét års fødselsdag som CP Danmark. Forud for navneskiftet sidste år var der gået en lang og grundig diskussion i foreningen, for et nyt navn er en stor beslutning – og meningerne var bestemt også delte. Men flertallet valgte CP Danmark, og det er der stor grund til at være glad for. Jeg har oplevet en stor begejstring for vores nye navn, der er blevet taget rigtig godt imod. Både internt i foreningen, i den politiske verden og blandt samarbejdspartnere i handicapverdenen er navnet og argumentationen gået rent ind: Man er ikke spastiker, man er et menneske med cerebral parese. Derfor er det rigtige navn for os: CP Danmark - Landsforeningen for cerebral parese, siger en glad landsformand Lone Møller.

Sidst opdateret:
Gå til top Top