Bliv støttemedlem af CP Danmark
17. november 2020

Bliv støttemedlem af CP Danmark

Vidste du, at du som støttemedlem af CP Danmark både er medlem og samtidig hjælper os med ekstra støtte til foreningens arbejde - og kan trække støttebeløbet fra i skat?

Gennem dit støttemedlemskab er du med til at sikre, at mennesker med cerebral parese har et talerør i det politiske system.

Sager mod lukning af specialinstitutioner, lige adgang til uddannelsesinstitutioner og ambulatorier for voksne med CP er bare nogle af de mange politiske mærkesager, foreningen hver dag kæmper for på vegne af alle mennesker med cerebral parese.

• Din støtte går også til foreningens medlemstilbud, som skal udvikles og styrkes, så alle får den hjælp, støtte og rådgivning, de har behov for.

• Du sikrer, at CP Danmark fortsat modtager et vist antal støttebidrag, så vi også fremover kan modtage momskompensation og arv uden afgifter m.m.

• Du opnår alle medlemsfordelene, herunder rådgivning, kurser, medlemsaktiviteter, leje af feriehus m.v.

• Du kan trække en del af beløbet fra i skat.

• Støttemedlemskabet gælder for hele husstanden, så alle på samme adresse får adgang til foreningens mange medlemstilbud.

Er du allerede enkeltmedlem eller husstandsmedlem, så kan du nemt ændre det til et støttemedlemskab.

Ønsker du at støtte og få fradraget i år, så tøv ikke – gå straks ind på:

www.cpdanmark.dk/støttemedlem

Har du spørgsmål, er du som altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 38 88 45 75 eller via mail på cpdanmark@cpdanmark.dk

Sådan fungerer et støttemedlemskab

Som støttemedlem betaler du et fast beløb hver måned via Betalingsservice på minimum 50 kroner – du er meget velkommen til at give mere. Som støttemedlem går 350 kroner af din støtte til dit medlemskab af foreningen. Dette beløb er desværre ikke fradragsberettiget, men det er resten af din årlige indbetaling.

Det vil sige, hvis du tegner støttemedlemskab på 50 kroner pr. måned, får du 250 kroner i skattefradrag om året. Vælger du et støttemedlemskab på 75 kroner pr. måned, så får du 550 kroner i skattefradrag om året. Du kan i årsopgørelsen for 2020 få skattefradrag for bidrag på op til 16.600 kroner.

Sidst opdateret:
Gå til top Top