10. december 2020

23-årige Tobias Jørgensen hædret med handicapprisen

I sidste uge fik Tobias Jørgensen, formand for CP Danmarks kreds i Sønderjylland, handicapprisen i Haderslev Kommune, fordi han er et forbillede for mennesker med handicap.

Tobias med handicapprisen.Tobias Jørgensen var slet ikke klar over, at han var blevet indstillet til handicapprisen, da han modtog en invitation til prisuddelingen.

Men den 23-årige sønderjyde, der har cerebral parese og er formand for CP Danmarks kreds i Sønderjylland, blev naturligt nok glad for indstillingen, da det gik op for ham.

Men endnu mere glad blev han, da det viste sig, at han fik årets handicappris 2020 i Haderslev Kommune, fordi han er et rigtig godt forbillede for andre mennesker med handicap.

Han er til stor inspiration og udfordrer sig selv. I dag er Tobias ved at uddanne sig til socialrådgiver, er politisk aktiv og som nævnt engageret i CP Danmark, både som kredsformand og medlem af Hovedbestyrelsen.

Trods et godt kandidatfelt var det en klar vinder, der ud over hæderen fik 5.000 kroner.

- Jeg blev rigtig glad for prisen, for jeg føler ikke, at jeg har gjort noget særligt, men det er der altså andre, der mener, og det er jeg meget taknemmelig for, siger Tobias om prisen, som han mener er et stort skulderklap.

Sidst opdateret:
Gå til top Top