Kom med i puljen: Book en højsæsonuge på Samsø
17. december 2019

Kom med i puljen: Book en højsæsonuge på Samsø

Har du prøvet at holde ferie på Samsø? Nu kan du søge om en ferieuge i højsæsonen i foreningens feriehus.

Det er nu, du skal lægge billet ind, hvis du i 2020 ønsker et ferieophold i den attraktive højsæson i foreningens feriehus i Sælvig på Samsø. Det gælder ugerne fra uge 27 til og med 32. For at være med i den første fordeling skal ønskerne være sekretariatet i hænde senest den 10. januar 2020. Alle andre uger kan bookes direkte, såfremt de er ledige.

For at gøre bookingen af CP Danmarks feriehus på Samsø mere fleksibel og brugervenlig, kan huset reserveres et år frem i mellemsæsonen og lavsæsonen. Det har flere allerede gjort.

Men lige nu gælder det udlejningen af huset i den attraktive højsæson fra den 28. juni til den 9. august. For at stille alle lige sker fordelingen efter, at medlemmerne har haft mulighed for at lægge billet ind på deres favorituge - det er kun muligt at leje huset en enkelt ferieuge i højsæsonen.

Skriv til CP Danmark

Frem til den 10. januar har du derfor mulighed for at ønske et ferieophold i ugerne 27, 28, 29, 30, 31 og 32. Noter gerne alternative ugeønsker. Skriv til: cpdanmark@cpdanmark.dk – og ’Samsø’ i emnefeltet.

Alle henvendelserne bliver samlet og ferieugerne fordelt efter ønske. Hvis flere ønsker samme ferieuge, sker fordelingen ved lodtrækning. Eventuelle ledige uger bliver herefter udlejet efter ’først til mølle’.

Udlejning fra søndag til søndag

Udlejningen sker fra søndag til søndag. Der er ankomst i feriehuset fra søndag kl. 15 og afrejse den følgende søndag inden kl. 12. Der er to faste færgeruter til Samsø, dels fra Hou i Jylland og Kalundborg på Sjælland.

Fremover vil det også være muligt løbende at leje og genleje huset 12 måneder frem. Dog med undtagelse af ugerne i højsæsonen i juli/august. Denne fordeling vil fremover ligge fast den 10. januar.

Tre priskategorier

Udlejningen i 2020 har følgende retningslinjer:

Højsæson: Ugerne 27 til og med 32. Medlemspris: 6.000 kr. pr. uge inklusiv obligatorisk slutrengøring.

Mellemsæson: Ugerne 18-26 og 33-37. Medlemspris: 3.000 kr. pr. uge inklusiv obligatorisk slutrengøring. Ledige uger: 18-20, 23 og 35-37.

Lavsæson: I alle øvrige uger er medlemsprisen 2.000 kr. pr. uge inklusiv obligatorisk slutrengøring. Ledige uger: 2-14, 16, 17, 38-41 og 43-53.

Til alle udlejningstyper betales elforbrug særskilt efter gældende takst. Du kan læse meget mere om feriehuset og se billeder her: cpdanmark.dk/feriehus

Sidst opdateret:
Gå til top Top