Webinarer skudt i gang i Spastikerforeningen
20. juni 2018

Webinarer skudt i gang i Spastikerforeningen

Spastikerforeningen afholdte det første webinar i mandags - om sagsbehandlingsregler og retssikkerhed - og flere webinarer er på vej.

Spastikerforeningen har for første gang holdt webinar, da socialrådgiver Mia Ibæk Touborg i mandags fortalte om sagsbehandlingsregler og retssikkerhed - du kan se webinaret hos vores webinarudbyder ZOOM her.

Webinaret havde 27 tilmeldte, der lyttede med fra hele landet.

Et webinar kan ikke erstatte ’rigtige’ kurser, hvor man mødes og udveksler erfaringer, men webinarer er gode til at give deltagerne opdateret viden inden for et særligt og aktuelt område, og det har indlysende fordele: Det er gratis at deltage, man skal ikke ud af døren for at være med, og det eneste, det kræver, er en computer eller mobil/tablet med en god internetforbindelse.

Vi har planlagt flere webinarer i efteråret. Følg med i nyhedsbrevet, på Facebook og i CP Magasinet INDBLIK, hvor vi annoncerer de kommende tilbud.

Har du en god idé til, hvad vi kunne tage op? Så kontakt endelig kursuskonsulent Trine Kamp Larsen på tkl@spastik.dk - jo flere tilbagemeldinger, jo bedre kan vi målrette vores tilbud.

Sidst opdateret:
Gå til top Top