Velbesøgt reception for Spastikerforeningens direktør
30. august 2018

Velbesøgt reception for Spastikerforeningens direktør

Over 100 gæster, flotte taler og tre hyggelige timer var ingredienserne, da Spastikerforeningens direktør blev fejret onsdag eftermiddag.

Onsdag eftermiddag var der fyldt godt op i underetagen i Handicaporganisationernes Hus. Mellem kl. 14 og 17 strømmede over 100 gæster til fødselsdagsreception for Spastikerforeningens direktør, Mogens Wiederholt, der fyldte 60 år i søndags.

De mange gæster og flotte taler vidnede om, at Mogens Wiederholt efter 30 år i handicapverdenen har sat et markant aftryk.

Mogens’ egen chef, Spastikerforeningens landsformand Lone Møller, hyldede ”verdens bedste direktør” for blandt andet at være en kriger, der bider sig fast i sagerne og for at gennemskue, når noget ser godt ud på papir, men ikke nødvendigvis er det i virkeligheden.

Forstå mennesker med handicap

”De er godt nok heldige i Spastikerforeningen”, tænkte formanden for Danske Handicaporganisationer, Thorkild Olesen, tilbage i 2009, da han hørte, at Mogens skulle være direktør for foreningen. Han roste Mogens for at kunne sætte handicap på dagsordenen og takkede ham for den store indsats gennem årene.

Fælles for flere af talerne, der blandt andet også talte Lars Midtiby, direktør i Danske Handicaporganisationer, Thomas Gruber, politisk konsulent i LEV, og Annie Christensen, kone til afdøde Ole Lauth, var, at Mogens fik stor anerkendelse for sin pragmatiske tilgang til løsningerne, sine evner til at gøre en forskel for mennesker med handicap og for at sætte sig ind i, hvilke udfordringer de har.

Reception

 

Reception

Annie Christensen, kone til afdøde Ole Lauth.

Reception

Mogens Wiederholt og Ester Larsen, tidligere formand for Det Centrale Handicapråd.

Sidst opdateret:
Gå til top Top