Ung med udfordringer: Snak med Anna i Ung Til Ung Linjen
06. marts 2018

Ung med udfordringer: Snak med Anna i Ung Til Ung Linjen

Spastikerforeningens nye tilbud "Ung Til Ung Linjen" åbner den 4. april klokken 19, hvor fire samtalepartnere er klar til at tale med dig, der har cerebral parese og som er mellem 13 og 25 år. En af samtalepartnerne er Anna på 23 år.

Anna SterlieSpastikerforeningens nye tilbud Ung Til Ung Linjen åbner snart, og har du cerebral parese, er mellem 13 og 25 år og mangler svar på både stort og småt – for eksempel om dine forældre, om sex, kærestesorger, tøj, sko - kort sagt om alt det, du har på hjertet – så sidder fire samtalepartnere med cerebral parese klar til at tale eller chatte med dig i vores nye unge-univers.

En af de fire samtalepartnere er Anna, der er 23 år, bor på Nørrebro i København og studerer sprogpsykologi på Københavns Universitet.

Om motivationen for at ville hjælpe andre unge med cerebral parese, siger Anna:

"Jeg har meldt mig som samtalepartner i Ung Til Ung Linjen, da jeg synes, det er et vigtigt og spændende initiativ, som den yngre del af medlemmerne har ønsket længe. Jeg tror på, man kommer gennem problemerne ved at tale om dem. Men problemerne kan være særlig svære at tale om, hvis ikke man føler sig som alle de andre. Netop derfor synes jeg, at Ung Til Ung Linjen er særlig fin, for den giver et talerør til problemerne. Jeg føler mig meget privilegeret og stolt over, at kunne være med til at stable linjen på benene."

Læs mere om Ung Til Ung Linjen og samtalepartnerne her: Ung Til Ung Linjen

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top