Tema om ridefysioterapi i medlemsmagasinet
12. juni 2018

Tema om ridefysioterapi i medlemsmagasinet

Ridning er populært blandt mange mennesker med cerebral parese – men hvorfor egentlig? CP Magasinet INDBLIK ser nærmere på ridefysioterapi – og meget andet - i juni-udgaven.

CP Magasinet INDBLIK- Ridningen har givet mig ro i kroppen, masser af selvtillid, stor mental styrke og mere kontrol over mine muskler, fortæller 20-årige Carla Moos, der medvirker i medlemsmagasinets tema om ridefysioterapi, hvor du kan læse, hvorfor ridefysioterapi er så godt for mennesker med cerebral parese.

I magasinet finder du også landsformand Lone Møllers leder om overvågning efter servicelovens § 95, hvor kommunerne systematisk fjerner overvågningstimerne, hvilket vender op og ned på vilkårene for mange CP-familier.

Kender du behandlingsformen osteopati? Ellers kan du komme til det, når magasinet besøger Neurocenter Østerskoven, der har gode erfaringer med metoden.

Læs også om en ny bog af en mor til en datter med CP, om vores nordiske CP-venner, der var på besøg, og om flotte – og praktiske - sko samt en helt særlig vest, der hjælper hvis man har CP.

Du finder bladet her: CP Magasinet INDBLIK

Sidst opdateret:
Gå til top Top