Søren med CP tager på date i TV2-program
04. september 2018

Søren med CP tager på date i TV2-program

Søren Meinertz fra Aalborg har cerebral parese og er med i dating-programmet ’Er der også en til mig?’ Oplev ham på lørdag på TV2.

Søren Meinertz- Jeg havde egentlig søgt om at komme med i et andet program, men så ringede casteren fra dating-programmet ’Er der også en til mig?’ og spurgte, om jeg ville deltage, fortæller Søren Meinertz, der er 32 år, bor i Aalborg og har cerebral parese, der betyder, at han bruger krykker, når han går.

I programmet skal han på date med en kvinde fra Finland, og en coach hjælper Søren med at blive klar.

- Jeg sagde ja til at deltage, fordi jeg gerne vil vise andre facetter af mennesker med handicap. Jeg synes, handicappede bliver udstillet som lidende mennesker, man skal have sympati med. Men jeg synes, man skal se os som almindelige mennesker, siger Søren Meinertz, der er uddannet gymnasielærer i engelsk og mediefag.

Søren var naturligt nok lidt bekymret for, om han ville blive udstillet i programmet, og hvordan det ville blive klippet sammen.

- Vi gennemgik præmissen for programmet, og jeg havde mulighed for at få indflydelse under optagelserne, hvis der var noget, jeg ikke brød mig om. Jeg synes, jeg bliver fremstillet helt naturligt, og min familie kan sagtens kende mig, griner Søren.

Oplevelsen med at have en coach i programmet har givet Søren nogle gode redskaber, han fremover kan bruge. For eksempel er han opmærksom på, at når han taler med kvinder, skal hans handicap ikke blive omdrejningspunktet. Og i det hele taget føler Søren, at han er blevet bedre til at tale med fremmede kvinder.

- Jeg er blevet mere klar, mere opløftet og bedre rustet end i lang tid. Jeg er langt mere forberedt på datingmarkedet, siger Søren.

Du kan opleve Søren i ’Er der også en til mig?’ på lørdag klokken 18.25 på TV2.

Søren Meinertz

Søren Meinertz i 'Er der også en til mig?' - Foto: Monday/TV 2 / Foto til højre: Robert Wengler/TV 2

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top