Ny bog om inspiration til et godt liv med handicap
10. oktober 2018

Ny bog om inspiration til et godt liv med handicap

Bente Bøllingtoft Lindstrøm står bag en ny bog om at tackle det at få en kronisk sygdom eller et handicap og alligevel få et godt liv. 

Bente Bøllingtoft LindstrømNår du får en diagnose eller bliver alvorligt syg, hvor skal du så gå hen og få hjælp? Hvordan kommer du videre?

Disse emner tages op i Bente Bøllingtoft Lindstrøms nye bog ’Inspiration til et godt liv – sammen med sygdom og handicap’, der blev udgivet den 9. oktober på forlaget Vilhelm.

I bogen fortæller 12 personer deres historie om, hvordan de har formået at ændre sorg og frustration til et godt liv.

Udover personskildringerne indeholder bogen gode tips og redskaber til mentalt at komme videre.

Bente MaimannBogen er delt op i overskuelige kapitler, som kan læses efter behov. Man behøver ikke at læse hele bogen, men dét man lige har brug for inspiration til.

På den måde er den anderledes end lignende bøger. Den giver gode råd og tips til, hvordan man tackler det at få/have en kronisk sygdom eller handicap.

En af de medvirkende i bogen er Bente Maimann, der har cerebral parese.

- Jeg kan varmt anbefale alle med handicap eller kronisk sygdom at læse bogen. Den giver en masse gode ideer til at takle forskellige situationer og til at få et bedre liv, opfordrer Bente Maimann.

Bente Bøllingtoft Lindstrøm, der arbejder som konsulent og coach, har selv måttet lægge sit liv om på grund af kronisk sygdom. Hendes erfaringer formidles i råd og anbefalinger, der henvender sig direkte og konkret til de, der møder sygdom og handicap, og som ofte oplever store udfordringer med social- og sundhedsvæsenet.

Bogen er på 384 sider og har ISBN: 978-87-7171-270-4

Foto (Bente Maimann): Lisbeth Bech

Sidst opdateret:
Gå til top Top