Messe for unge med særlige behov
11. september 2018

Messe for unge med særlige behov

Messen ’Ud i Fremtiden 2018’, der er landets største messe for unge med særlige behov, kan i 2018 fejre 10. års jubilæum.

Messen byder på en masse inspiration og god vejledning om mulighederne for fremtiden, og flere steder vil der i torve-området være en række lokale foreninger til stede. Messen kommer landet rundt og besøger otte byer.

Det foregår efter følgende plan:

Nordvest Hallen, Tjørring, Herning, onsdag 19. september.
Marselisborghallen Aarhus, torsdag 20. september.
DGI Huset Vejle, onsdag 26. september.
Sønderjyllandshallen Aabenraa, torsdag 27. september.
Marienlystcentret Odense, onsdag 3. oktober.
Rødovre Stadionhal, torsdag 4. oktober.
Frederiksborgcentret Hillerød, onsdag 10. oktober.
Slagelse-Hallen Slagelse, torsdag 11. oktober.

Alle steder er messen åben fra klokken 9-16.

Efter 12 år med STU-loven er der rigtig mange unge, der er kommet godt på vej og har gennemført et succesfuldt STU-forløb. Men hvad så bagefter? Messen vil derfor også slå et slag for, at der kommer øget fokus på tiden efter STU’en og anden særlig tilrettelagt uddannelse eller forløb.

Du kan læse meget mere om messen her: udifremtiden.dk

For at deltage er det nødvendigt at forhåndstilmelde sig. Det kan du, skolen eller bofællesskabet gøre på tilmeldingssiden. Som forhåndstilmeldt får man tilsendt Messemagasinet i forvejen, så man har mulighed for at forberede sig bedst muligt.

På hjemmesiden kan du også orientere dig om det rent praktiske og se de forskellige messebyer, adresser, åbningstider samt hvilke muligheder, der er for transporttilskud.

Sidst opdateret:
Gå til top Top