Medlemsmagasin: Læs om cannabis og tema om hjælpemidler
13. februar 2018

Medlemsmagasin: Læs om cannabis og tema om hjælpemidler

Årets første udgave af CP Magasinet INDBLIK er på vej til postkasserne landet over. Læs temaet om hjælpemidler og læs om cannabis og et nyt forsøg mod knoglebrud.

Forsiden af CP Magasinet INDBLIK 1-2018Torben Christensens benskinner har stor betydning for opretholdelsen af et rimeligt funktionsniveau, men hans kommune afviser ansøgningen. Og nu har sagen kørt i over to år. Læs hele historien i årets første udgave af CP Magasinet INDBLIK.

Temaet i magasinet er om hjælpemidler, hvor du blandt andet kan læse om nye regler for anskaffelse af handicapbil og om den klassiske tvist: Er det et hjælpemiddel eller et behandlingsredskab?

I magasinet kan du også læse om den nye forsøgsordning med cannabis, uønskede bivirkninger ved botulinum toksin, forsøg med medicin mod knoglebrud på børn, en dag i Europa-Parlamentet, Spastikerforeningens legatuddeling 2018 og naturligvis magasinets leder om sundhed og beskæftigelse:

”…nye undersøgelser viser, at vores medlemmer ekskluderes fra sygdomsforebyggende tilbud. Mennesker med cerebral parese bliver også syge - alvorligt syge. De får kræft, angst, depression og demens ligesom alle andre – ja i nogle tilfælde mere end andre. Men vi er som samfund og i sundhedsvæsenet ikke opmærksomme nok.”

Du finder medlemsmagasinet her: CP Magasinet INDBLIK

 

Sidst opdateret:
Gå til top Top