Landsmøde med kampvalg om næstformandsposten
11. september 2018

Landsmøde med kampvalg om næstformandsposten

Om godt to uger åbner Spastikerforeningens landsformand, Lone Møller, landsmødet 2018, og det er helt sikkert, at foreningen får ny næstformand – og måske får foreningen også nyt navn.

”Der er således på flere områder tale om et meget vigtigt landsmøde,” skriver landsformand Lone Møller i programmet til årets landsmøde, der bliver afholdt på Egmont Højskolen den 28.-30. september. Og der er flere vigtige punkter på dagsordenen.

Spastikerforeningens næstformand gennem de sidste otte år, Karen Nisbeth, har valgt ikke at stille op til posten igen. Derfor skal landsmødet vælge en ny næstformand, og her har tre personer valgt at stille op: Jens Peder Roed, Mads Witt Demant og Jørgen Knudsen. Landsformanden, som også er på valg, men uden modkandidater, og næstformanden bliver valgt om fredagen.

Og fredagen bliver også dagen, hvor en af de største foreningsbeslutninger i mange år skal tages, når landsmødet skal tage stilling til først, om foreningen skal skifte navn, og hvis ja, hvad navnet skal være ud fra tre forslag.

Lighed i sundhed

Efter en fredag med valghandlinger og store beslutninger kan landsmødedeltagerne sætte sig godt til rette om lørdagen, hvor landsmødets tema ’Lighed i sundhed’ fylder programmet med gode oplæg og vigtig viden fra læger, forskere, konsulenter og politikere.

Programmet for landsmødet byder også på landsformand Lone Møllers status på foreningens arbejde, og direktør Mogens Wiederholt, der fremlægger den nye strategiplan ”Medlemmet i centrum” – du kan se programmet for landsmødet her.

Du kan følge Spastikerforeningens landsmøde på vores Facebook-side, hvor vi bringer nyt gennem weekenden.

Sidst opdateret:
Gå til top Top