Læs tema om ældre med CP
12. december 2018

Læs tema om ældre med CP

Det er muligt at skifte navn, køn og udseende, men alderen kan ingen løbe fra. CP Magasinet INDBLIK sætter fokus på de konsekvenser, der er ved at blive ældre med CP.

CP Magasinet INDBLIK 6-18December-udgaven af CP Magasinet INDBLIK rummer et fyldigt tema om det at blive ældre med cerebral parese. Mød blandt andre Charlotte Fogh Esbensgaard, der nærmer sig de 50 år og godt kan mærke, at udfordringerne er blevet større, og Gitte Jepsen, der først som 48-årig fik diagnosen cerebral parese.

Læs også gode råd om støttemuligheder for ældre med CP samt om fokus på etablering af voksenambulatorier - det er et stort ønske fra Spastikerforeningen, hvilket du kan læse om i landsformand Lone Møllers leder.

Sinne Colding Thaysen er formand for Spastikerforeningens kursusudvalg – hun vil gerne give det til andre, hun selv kunne have brugt. Læs hvad det er i medlemsmagasinet, hvor du også kan se at der nu fødes færre børn med svær cerebral parese i Danmark.

Spastikerforeningens gode samarbejde med Elsass Fonden kommer til udtryk i artiklen om Helene Elsass Prisen, der nu skal uddeles for anden gang, samt – og ikke mindst – familiedagen, der for 10. gang blev en festlig dag.

Du finder CP Magasinet INDBLIK her.

Sidst opdateret:
Gå til top Top