CP INDBLIK: Læs tema om frihedsteknologi
09. oktober 2018

CP INDBLIK: Læs tema om frihedsteknologi

I det nye nummer af medlemsmagasinet CP INDBLIK kan du blive klædt godt på med temaet frihedsteknologi samt læse om Spastikerforeningens landsmøde.

Mens vinden rusker, kuldegraderne sniger sig op og bladene begynder at falde af træerne, kan du nyde oktober-udgaven af CP Magasinet INDBLIK, der er fuld af godt læsestof til indendørs hygge.

Temaet er denne gang ’Frihedsteknologi’, hvor du kan læse om digitale løsninger, der giver større frihed. Læs for eksempel om ny øjenstyringsteknologi, om en ny app, der hjælper med tidlig diagnosticering af CP, og om bedre alternativ kommunikation, der giver større selvstændighed.

Du skal selvfølgelig ikke snydes for alt det spændende fra Spastikerforeningens landsmøde, der blev afholdt i slutningen af september. Her kan du læse om foreningens nye navn, nye næstformand og nye strategi – og selvfølge få en bid fra hver af de mange spændende oplægsholdere, som gav nye input under over skriften ’Lighed i sundhed’.

CP INDBLIK gør dig også klogere på nye regler for udlejning af feriehuset på Samsø, EM-debut til racerunnere og Spastikerforeningens spændende ulands-projekt i Uganda.

Du finder magasinet i din postkasse eller her: CP Magasinet INDBLIK

Sidst opdateret:
Gå til top Top