13-årige Gustav fik en kæmpe oplevelse med Claus Holm-event
19. april 2021

13-årige Gustav fik en kæmpe oplevelse med Claus Holm-event

TV-kokken Claus Holm tryllede i køkkenet, da CP Danmark inviterede til madlavnings-event som en del af foreningens opsøgende aktiviteter. 13-årige Gustav med CP deltog og fik en kæmpe oplevelse.

GustavLige siden Gustav Fjorting fra Gentofte så programmet ’Fem fede kokke’ på TV2 har han været fan af tv-kokken Claus Holm.

Derfor ønskede han sig et Claus Holm-forklæde til sin 13 års fødselsdag den 10. april.

Hvad Gustav, der har cerebral parese, ikke vidste var, at hans mor samtidig havde tilmeldt ham til CP Danmarks madlavningsevent med Claus Holm torsdagen efter.

Så Gustav fik både forklæde og muligheden for at møde tv-kokken på Zoom.

Og det blev en rigtig fed oplevelse for den 13-årige dreng, der sammen med sin mor indtog køkkenet i god tid. De snittede grøntsager, bagte boller og var godt forberedt på at Claus Holm dukkede op på Zoom og viste, hvordan man laver en sund burger.

Mindeværdig oplevelse

TV-kokken havde fået et lille tip om, at han havde en særlig entusiastisk deltager med, så flere gange undervejs henvendte Claus Holm sig til Gustav og nævnte hans navn flere gange, hvilket naturligvis var en stor oplevelse for Gustav.

Pga. sin CP bliver Gustav hurtigt træt, og han var også ret brugt efter kokke-skolen på Zoom, der næppe bliver glemt foreløbig.

- Gustavs interesse for madlavning er ikke blevet mindre, efter at han har mødt Claus Holm og fået hans forklæde, siger hans mor, Annemette Fjorting Kjeldsen, der forhåbentlig kan se frem til endnu mere hjælp i køkkenet derhjemme.

Eventet med Claus Holm er arrangeret som en del af CP Danmarks opsøgende aktiviteter til mennesker med cerebral parese - se alle aktiviteterne her.

Sidst opdateret:
Gå til top Top