Ungdomsweekend

Ungdomsweekend

Starter:
Slutter:
Pris:
Medlem - 850,00 kr.
Medlem med hjælper - 2.150,00 kr.
Pladser tilbage:
0

Er du ung og drømmer du om en weekend væk fra forældrene? Så er muligheden her nu...

Venner og sociale aktiviteter uden forældre har høj prioritet for mange unge mennesker, og behovet er ikke mindre, hvis man har en hjerneskade. Men ofte kan det være svært at komme afsted, hvis man har brug for hjælp. På denne weekend er det muligt, og vi lover 100 procent hygge, nye venskaber og masser af sjove oplevelser på Musholm ved Korsør.

Vi starter fredag eftermiddag med tjekind og fælles aftensmad, hvor vi lærer hinanden og stedet lidt at kende. Efter middagen får vi besøg af Sigrid Stilling Netteberg, der fortæller om hendes eget ungdomsliv med cerebral parese. Næste dag står den på underholdning, når vi tester egne evner inden for den improviserede teatersport. Alle kan være med, og har man aldrig forsøgt sig på de skrå brædder, er muligheden der nu. Eftermiddagen går med stand-up og underholdning med Jacob Nossell, inden vi slutter med festmiddag, hygge og brætspil. Søndag får vi lige rystet gårdagen af os med kørestolsdans, og du kan naturligvis sagtens deltage, selvom du ikke sidder i kørestol. Weekenden slutter efter frokost og de friske kan hoppe i vandet inden afgang – Musholm ligger lige ned til en skøn, handicaptilgængelig strand…

Ungdomsweekenden bliver styret af pædagoger Tor og Susanne, der har mange års erfaring med at holde gode weekender for unge mennesker.  Alle er velkomne og kan deltage i alle aktiviteter. Har man brug for en hjælper bedes man medbringe en - bemærk at hjælper ikke er et familiemedlem – og det forventes at man selv kan komme op, passe tiden og tage vare på sig selv. Hvis ikke, skal man have en hjælper med. Tor og Susanne glæder sig til at skabe de bedste rammer for en god weekend fuld af oplevelser og nye venner, men hjælper ikke med det praktiske. Programmet kan ændre sig.

Kurset er inklusiv fuld forplejning.

Undervisere:

Pædagoger Tor Bjerregaard og Susanne Heibøll, samt Sigrid Stilling Netteberg

Målgruppe:

Unge mennesker med cerebral parese i alderen 15 - 22 år

Sted:

Musholm

Musholmvej 1
4220 Korsør

Pris:

Medlem - 850,00 kr.
Medlem med hjælper - 2.150,00 kr.

Gå til top Top