Ude i det fri (1)

Ude i det fri (1)

Starter:
Slutter:
Pris:
Medlem UDEN HJÆLPER - 500,00 kr.
Medlem MED HJÆLPER - 500,00 kr.
Ikke medlem UDEN HJÆLPER - 1.000,00 kr.
Ikke medlem MED HJÆLPER - 1.000,00 kr.
Pladser tilbage:
7
Tilmelding nødvendig
|Sidste tilmelding:|

Har du lyst til at opleve at sove i shelter, bruge et kompas og lave skumfiduser hen over bålet om aftenen? Så kom med CP Danmark ud i det fri!

Fællesskabet er i centrum, når vi sover i shelter, laver skumfiduser over bålet og nyder naturen på weekendturen Ude i det fri. Vi har nemlig allieret os med en af de allerbedste friluftsvejledere Mette Mortensen, som mange vil kende fra tv-programmet ’Alene i Vildmarken’ og bedt hende strikke en tur sammen til os.

Weekenden starter lørdag til frokost, hvor vi lærer hinanden og stedet lidt at kende. Resten af eftermiddagen går med kort- og kompaslege i området, vi lærer at lave bål og snitter i træ, og så fortæller Mette lidt om, hvordan hun klarede hele 58 dage alene i vildmarken. Aftenen står på lejrstemning, hygge, guitar og mad. Efter morgenmad næste dag, begiver vi os ud i naturen igen med flere oplevelser, og slutter med fælles frokost.

Turen går først og fremmest ud på at komme ud i det fri, udfordre sig selv og sætte sig i en ny og uvant situation og dyrke fællesskabet og nye venskaber, mens vi er ude i naturen. Man behøver hverken at være specielt tryg ved naturen eller erfaren udi friluftslivet for at deltage. Det eneste det kræver er, at man har mod på en weekend i det fri. Vi garanterer det bliver sjovt, men også enkelt og relativt primitivt.

Alle er velkomne uanset funktionsniveau, men har man brug for en personlig hjælper, skal man selv have en med. Weekenden er primært rettet mod mennesker med CP i alderen 16-30 år. Har man brug for en hjælper forventes man at tage en med. Kursuslederen står for at afvikle arrangementet, men tager ikke hjælperopgaver.

Kurset holdes i Fiskerhytten - Rodelundvej 1, 8680 Ry.

Sted:

Fiskerhytten

Rodelundvej 1
8680 Ry

Pris:

Medlem UDEN HJÆLPER - 500,00 kr.
Medlem MED HJÆLPER - 500,00 kr.
Ikke medlem UDEN HJÆLPER - 1.000,00 kr.
Ikke medlem MED HJÆLPER - 1.000,00 kr.

Gå til top Top