Bisidderkursus

Frivilligjob som bisidder

Starter:
Slutter:
Pris:
Medlem uden hjælper - 0,00 kr.
Medlem med hjælper - 0,00 kr.
Pladser tilbage:
17

Kunne du tænke dig at være frivillig i CP Danmark? - ved at bidrage til at mennesker med CP får bedre muligheder for at blive hørt i mødet med myndighedspersoner. Så vil vi gerne have dig med i vores bisidderkorps.

 

Som bisidder hjælper du mennesker til at udtrykke deres behov og få myndighedspersoner til at lytte.

For at blive bisidder i CP Danmark skal du med på vores bisidderkursus som afholdes d. 18-19 november 2023 på Brogården i Middelfart, her får du en grundig introduktion til lovgivningen og de væsentlige emner og udfordringer, man støder på, når man arbejder som bisidder. 

Du bliver en del af CP Danmarks bisidderkorps, som mødes en gang om året til en workshopdag med erfaringsudveksling, relevante indlæg og hygge.

Kurset afholdes af CP Danmark og leveres af CFSA i samarbejde med Strategihuset. Kursusunderviser Malene Sønderskov kommer fra Strategihuset og vil give jer en professionel indkøring i bisidderrollen. 

Det foreløbige program for bisidderkurset kan du se her (der tages forbehold for ændringer). 

Praktisk information: 

Kurset er med overnatning og forplejning begge dage. Alle er opfordret til at søge en plads uanset køn, alder og funktionsniveau. Der er 25 pladser. Det er gratis at deltage på kurset.

Tilmeldingsfrist er d. 18 september 2023.

Hvis du gerne vil være bisidder, så tilmeld dig herunder med en begrundelse for hvorfor du vil være god som bisidder. 

Hvis du har spørgsmål til kurset eller det at være bisidder i CP Danmark, kan du skrive en mail eller ringe til Line Egelund på le@cpdanmark.dk/ 92157874. 

Undervisere:

Malene Sønderskov

Sted:

Brogaarden

Abelonelundvej 40, Strib
5500 Middelfart

Pris:

Medlem uden hjælper - 0,00 kr.
Medlem med hjælper - 0,00 kr.

Gå til top Top