Webinarer

Webinar

CP Danmark holder løbende webinarer. Hold øje her på siden, hvor vi annoncerer dem.

Webinar om handicaptillæg

Den 20. august klokken 17 holder CP Danmark webinaret: ’Handicaptillæg til videregående uddannelser/ erhvervsuddannelser’. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. 

Lær om støttemuligheder til videregående uddannelser / erhvervsuddannelser. Vi kommer blandt andet ind på: Hvem der kan søge - Betingelserne for at få tildelt Handicaptillæg – herunder SU-styrelsens vurdering af funktionsnedsættelsen og den lægelige dokumentation, der kræves. Muligheder for at arbejde ved siden af studiet og samtidig være berettiget til Handicaptillæg. Du vil høre om de almene betingelser for SU, hvornår du kan søge og få gode råd til din ansøgning. SPS-støtte (specialpædagogisk støtte) vil også være en del af dette webinar.

Webinaret afholdes i samarbejde med CP Ung af socialrådgiver Anne-Marie Larsen fra CP Danmark og jurist Frederik Walter Olsen, der sidder i Ankestyrelsen som beskikket sagkyndig. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs, men vi sagsbehandler ikke.

Du kan tilmelde dig webinaret her: zoom.us

 

Hvorfor webinar?

Webinar er et godt redskab til at få opdateret viden inden for et specifikt område, og det er ikke særligt svært at afsætte tid til. Det varer nemlig kun en halv time, og du sidder i din egen stue, mens det sker. Det er gratis at deltage. 

 

Hvordan foregår det?

Vi anbefaler, du bruger en computer eller tablet/iPad – det gør det nemmere at se oplægget og skrive spørgsmål, mens webinaret kører. Følger du med fra en mobil enhed, så download app’en ZOOM på forhånd, så kommer du hurtigere i gang. App’en er gratis. Du skal registrere dig igennem linket som ligger i teksten. 

Gå til top Top