Sex, krop og CP – hvordan snakker man om det?

Sex, krop og CP – hvordan snakker man om det?

Starter:
Slutter:
Pris:
Medlem u. hjælper - 50,00 kr.
Medlem m. hjælper - 50,00 kr.
Ikke medlem u. hjælper - 150,00 kr.
Ikke medlem m. hjælper - 150,00 kr.
Pladser tilbage:
27
Tilmeldingsfrist

For forældre, pårørende og fagprofessionelle

Sex, krop og seksualitet er, for mange med en fysisk funktionsnedsættelse, tabuiseret og svært at både tale om og opnå viden om. Derfor sætter vi spot på lige præcis seksualitet og krop, når vi afholder webinar i samarbejde med sexologisk coach og projektleder fra SUMH, Sofie Krogh 

Seksualundervisningen i skolen tager ofte afsæt i det man kan kalde en ”normal fysiske krop” eller forståelsen af denne. Mange børn, unge og voksne med cerebral parese ser sig ikke repræsenteret i denne fremstilling af kroppen. Samtidig findes diagnosen cerebral parese i mange grader. 

Sex, krop og seksualitet er, for mange med en fysisk funktionsnedsættelse, tabuiseret og svært at både tale om og opnå viden om. Fagprofessionelle - både pædagoger, lærere, læger og sagsbehandlere har ikke megen viden på området og det kan derfor være svært, som ung og familie med CP inde på livet, at få den rette hjælp og viden.

Derfor har vi, i samarbejde med Sofie Krogh, som både er sexologisk coach og projektleder i SUMH - Sammenslutningen af Unge med Handicap, udviklet to webinarer, hvor vi sætter spot på lige præcis seksualitet for unge mennesker med CP.

Dette første webinar er for dig som forælder, pårørende eller fagprofessionel, som ønsker at opnå mere viden om emnet, for derigennem at kunne støtte barnet og den unge.

To dage inden webinaret modtager man vejledning til teams og link. 


Målgruppen for det næste webinar, i 2024, er for børn og unge fra 15 – 25 år. Hvor Sofie både vil dele ud af sin viden og skabe rum for at man kan dele sine frustrationer og spørgsmål. Det er muligt at deltage uden kamera, og på den måde kan vi skabe et trygt rum for mange af de unge. 

Kursusleder:

Sofie Krogh

Undervisere:

Sofie Krogh

Målgruppe:

Forældre, pårørende og fagprofessionelle til børn og unge fra 15 – 25 år

Sted:

Online

Pris:

Medlem u. hjælper - 50,00 kr.
Medlem m. hjælper - 50,00 kr.
Ikke medlem u. hjælper - 150,00 kr.
Ikke medlem m. hjælper - 150,00 kr.

Gå til top Top