Søskende som pårørende

Søskende som pårørende

Starter:
Slutter:
Pris:
Deltager medlem - 100,00 kr.
Deltager medlem med HJÆLPER - 100,00 kr.
Deltager ikke medlem - 200,00 kr.
Deltager ikke medlem m HJÆLPER - 200,00 kr.
Pladser tilbage:
20
Tilmelding nødvendig
|Sidste tilmelding:|

KURSET ER AFLYST! VI VENDER STÆRKT TILBAGE EN ANDEN GANG....

 

Døgnet har kun 24 timer, og ofte har forældrene rigeligt at se til når der er et barn med et handicap i familien. Dette fyraftensmøde har fokus på familiens øvrige børn, og ikke mindst, hvordan man støtter og skaber tid til de søskende, der er pårørende...

Det påvirker hele familien, når man får et barn med et handicap, for det tager meget af familiens tid, og hverdagen bliver mere presset. Søskendepårørende får ofte en ekstra opgave i at klare sig selv, for de kan godt se, at forældrene har travlt. Dette kursus er rettet mod forældre, der vil lære, hvordan deres børn håndterer at have en bror eller søster med et handicap, og hvordan man kan støtte barnet bedst muligt i en fri og åben dialog uden tabuer. Ikke mindst får forældrene redskaber til at skabe plads og tid til alle familiens børn.

Vi kommer bl.a. ind på: Hvordan skaber vi tid og plads til alle familiens børn? Hvordan lærer vi at støtte det barn, der ikke har et handicap? Hvordan taler jeg med barnet om frustrationer, ærgrelser og vrede?

Udover det familiefaglige oplæg, der holdes af specialpædagogisk konsulent Malene Gerd Petersen, får vi også besøg af Dana Andreasen. Dana er medstifter af Søskendeforeningen SØF, og er selv vokset op med en søster med et handicap. Hun fortæller baggrunden for at have stiftet foreningen.

Undervisere:

Specialpædagogisk konsulent Malene Gerd Petersen og Dana Andreasen, som er stifter af søskendenetværket SØF

Målgruppe:

Forældre til børn med og uden et handicap, som søger hjælp til at støtte familiens ikke-handicappede barn/børn

Sted:

CP Danmark

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Pris:

Deltager medlem - 100,00 kr.
Deltager medlem med HJÆLPER - 100,00 kr.
Deltager ikke medlem - 200,00 kr.
Deltager ikke medlem m HJÆLPER - 200,00 kr.

Gå til top Top