Livet som teenager

Livet som teenager

Starter:
Slutter:
Pris:
Deltager - 100,00 kr.
Deltager med hjælper - 100,00 kr.
Pladser tilbage:
9

LUKKET FOR TILMELDING

 

 

Er teenagealderen særligt udfordrende, når man har et handicap? Dette fyraftensmøde giver nogle bud...

Hvad sker der når man går fra at være barn til teenager? Nobelprisen går til den der løser dét spørgsmål, men sikkert er det, at mange forældre har svært ved at forstå hvad der sker, når deres børn er ved at frigøre sig. På samme måde kan det være svært for den unge at blive voksen – ikke mindst, når man stadig er afhængig af at mor eller far stadig er med. Hvordan støtter man sin unge i den naturlige frigørelse, så det finder sin egen udfordrende vej med fritid, venner og spirende voksenliv? Hvordan sætter man grænser og vejleder, og hvordan kan man støtte barnet i at fastholde sin plads i fællesskabet? Kan man hjælpe, hvis ensomheden og følelsen af at være anderledes kommer snigende?

Dette fyraftensmøde stiller skarpt på, hvad barnet går igennem i teenagealderen, hvorfor barnet somme tider kan føle sig ekskluderet af fællesskabet, når man begynder at blive voksen, og hvordan man kan give sit barn strategier til at hvile i sig selv og finde nye fælleskaber. Kurset hjælper også til at sætte ord på nogle af de tanker, man går igennem, når man er ved at blive voksen.

Undervisere er coach Sinne Colding Thaysen, der har en stor børneflok og derved mange erfaringer i at støtte sine unge på vej mod voksenlivet, med eller uden en hjerneskade. Sigrid Netteberg Stilling er 28 år og husker derfor stadig sin egen teenagetid og hvor svært det kunne være at blive voksen med diagnosen cerebral parese.

Vi slutter med en sandwich.

Undervisere:

Coach Sinne Colding Thaysen og Sigrid Stilling Netteberg

Målgruppe:

Forældre, der søger viden om hvad deres unge mennesker går igennem i, og op til, teenageårene

Sted:

CP Danmark

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Pris:

Deltager - 100,00 kr.
Deltager med hjælper - 100,00 kr.

Gå til top Top