Familieliv på banegården

Familieliv på banegården

Starter:
Slutter:
Pladser tilbage:
0

KURSET ER AFLYST!

 

Jul, fødselsdage og begravelser. Den personlige hjælper er altid med, og er man afhængig af assistance, kan det være svært at have et privatliv. Og så er der sagsbehandleren og alle de andre. Der er mange mennesker i hjemmet, når man er en familie med cerebral parese. Hvordan er det at bo i en familie, når der altid er ’en fremmed’ i huset, og hvordan sikrer man et familieliv, selvom man aldrig kan være helt sig selv? Det er noget af det vi kommer ind på, på dette fyraftensmøde. 

I løbet af eftermiddagen taler vi om: Hvad er et godt forhold til hjælpere, og forskel på at være privat og personlig. Skal hjælperne være en del af familien eller ansatte? Hvordan håndterer man naturlige skænderier og konflikter i familien, når man har ’medhør på’? Hvordan skaber de rette rammer for hjælperne, så de passer til familiens behov? Hvordan skaber vi det gode samarbejde med kommunikation og feedback?

Det er forfatter og mor Mette Drejer, der underviser sammen med Anne Pedersen, der har mange års erfaring med at bo sammen med skiftende personlige hjælpere.

Kursusleder:

Trine Kamp Larsen

Undervisere:

Forfatter Mette Drejer og Anne Pedersen

Målgruppe:

Forældre til et barn, der har en personlig hjælper

Sted:

CP Danmark

Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Gå til top Top